top of page
Reglementen

Om onze vereniging in goede banen te leiden hebben we binnen de vereniging afspraken gemaakt met elkaar en deze zijn vastgelegd in reglementen, die zijn goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering.

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is op basis van de statuten opgesteld. Hierin staat een aantal afspraken verwoord, waaraan wij ons allemaal moeten houden.

Clubkledingreglement

Onze clubkleuren zijn geel/blauw, zoals dat ook de dorpskleuren van Gilze zijn. Daarom spelen al onze competitiespelers ook in de bekende geel/blauwe badminton-tenues. Wij beschikken zelfs over een geheel eigen clubkledinglijn waarbij we minimaal één keer per jaar alle leden de mogelijkheid bieden om een nieuw clubshirt, broekje of rokje te bestellen voor een gereduceerd tarief. De PR-commissie stuurt hiervoor altijd in april iedereen een bestelformulier.

Omdat wij, en onze shirtsponsors, graag zien dat al onze spelers er netjes bijlopen tijdens de competitie hebben we regels opgesteld wat wel en niet toegestaan is bij het dragen van clubkleding als jij BC Gilze vertegenwoordigt, individueel of met je teamgenoten. Graag verwijzen we je voor alle uitgangspunten en regels naar het Clubkledingreglement. Voor meer vragen kun je je wenden tot Christa Hooft, onze clubkleding-coördinator.

Reglement Clubkantine 

Hier staat het reglement voor de clubkantine in de oplaashal.
Onderwerpen in het document zijn: 
Doelgroep, openingstijden, prijzen & betaling, verkoop van alcohol.

bottom of page