top of page

Jeugd

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! En dat de toekomst van BC Gilze er zonnig uitziet blijkt wel als je op de woensdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur in de zaal kijkt. In de gezellige drukte, brengen onze trainers en begeleiders de kinderen de fijne kneepjes van het badmintonnen bij. 

IMG_2067.JPG
Woensdagavond = badmintonavond

Iedere woensdagavond komen al onze jeugdleden gezellig badmintonnen: de jongste groep van 18.00 uur tot 19.00 uur en de oudste kinderen van 19.00 uur tot 20.00 uur.

IMG_7064.JPG
Bad-mini-ton

Al vanaf 5 jaar kunnen kinderen lid worden bij BC Gilze. We leren hen via het speciale bad-mini-ton programma op een spelenderwijs de motoriek te verbeteren en fysieke ontwikkeling via verschillende spelletjes.

DSC_7325.JPG
Toernooitjes

De jeugdcommissie organiseert regelmatig leuke toernooitjes op de woensdagavond voor de kinderen waarbij het plezier voorop staat.

DSC_4203.JPG
Jeugdkamp

Misschien wel het allerleukste weekend van het jaar!? Het jeugdkamp wordt ieder jaar in de zomer georganiseerd door de speciale kampleiding binnen onze jeugdcommissie. Het is nog een verrassing waar we volgende keer naar toe gaan maar staat gegarandeerd weer bol van de leuke en sportieve activiteiten.

DSC_1475.jpg
Deeldiploma

Eén keer per jaar, op een zondagochtend na de competitie, speelt de JTP-commissie voor jury en beoordeelt alle jeugdleden op hun badmintonvaardigheden. Iedereen doet zijn best om het felbegeerde Deeldiploma te halen.

DSC_0795.jpg
Extra activiteiten

De jeugdcommissie organiseert regelmatig niet-badminton gerelateerde activiteiten voor de kinderen. Dat kan variëren van bowlen tot zwemmen en van bioscoop tot dropping.

bottom of page