top of page
Bondscompetitie
Op naar het kampioenschap!

BC Gilze is een prestatief ingestelde vereniging. Voor de meeste leden zit het spelen van competitie in ons DNA. Samen met je team het beste uit jezelf halen tijdens competitiewedstrijden en na ongeveer veertien speelronden kijken welke eindranking je dit heeft opgeleverd. Uit- en thuiswedstrijden worden meestal op zondag gespeeld, georganiseerd door Badminton Nederland.

De technische commissie bepaalt de teamindelingen van zowel de jeugd- als seniorenteams. Indeling vindt plaats op basis van speelsterkte, inzet en potentieel waar de spelers over beschikken.

 

Vanzelfsprekend trainen alle competitiespelers om zodoende een zo hoog mogelijk spelniveau te bereiken. Onder begeleiding worden wekelijks zowel de technische als tactische vaardigheden bijgeschaafd. Je bepaalt je eigen intensiteit, maar bij BC Gilze ga je graag tot het uiterste!

Seniorenteams 2022-2023
Hoofdsponsoren seniorencompetitie

De seniorencompetitie en -training wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze partners Q-Promotions en Administratiekantoor Meeuwesen.

Wie binnen komt bij Axis Fitness ervaart het direct :dit is méér dan een gewone sportschool . In deze sfeervolle sportschool voel je je meteen thuis. Bij Axis Fitness kun je op ieder moment dat je wil trainen; 24 uur per dag en echt 365 dagen per jaar kun je terecht. Je sport bij Axis Fitness Tilburg al vanaf € 7,00 per week, onbeperkt!  De lidmaatschapskaart geeft je toegang tot de club wanneer jij dat wil. Daarnaast staan er personal trainers voor je klaar die je kunnen helpen je persoonlijke doelen te realiseren. Of volg je liever een groepsles; Axis Fitness biedt verschillende groepslessen aan voor jong en oud met deskundige begeleiding (kleine groepjes) extra aandacht.

             

klik op het logo 

axis 247.jpg

Administratiekantoor Meeuwesen, gevestigd aan het Steenakkerplein 12 te Gilze, is een jong en dynamisch bedrijf met klanten in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Het vakbekwame team staat u op verschillende gebieden met raad en daad ter zijde. Van salarisadministratie tot begrotingen en van fiscale aangiften tot het begeleiden van starters. Op financieel en fiscaal gebied verandert er nogal veel, hierop is Administratiekantoor Meeuwesen voortdurend alert. Zo kunnen wij altijd uit elke situatie het meeste voordeel voor u halen, verder zijn wij snel, degelijk en betrouwbaar in onze dienstverlening.

 

klik op het logo

bottom of page