top of page
Vrijwilligersbarbecue
Vele handen maken licht werk

Het grootste goed van onze vereniging zijn al onze vrijwilligers. Wij zijn er heel trots op dat wij ruim 50 mensen toe mogen rekenen aan ons vrijwilligerscorps. Of het nu gaat om de huis-aan-huis bezorging van ons clubblad, de toernooicommissie van de clubkampioenschappen, officiële scheidsrechter of de zaalwachten tijdens de competitie, geheel belangeloos zetten al deze mensen zich op één of andere manier in, waardoor wij in staat zijn onze vele activiteiten binnen alle commissies uit te kunnen voeren.

 

Met de jaarlijkse barbecue bedankt het bestuur alle vrijwilligers voor alle uurtjes die men in BC Gilze heeft gestoken, daarbij maken we geen enkel onderscheid in de hoeveelheid vrije tijd die men heeft bijgedragen. Tijdens deze gezellige avond wordt in een feestelijke sfeer vooral aan de inwendige mens gewerkt en gezellig bijgepraat.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Natuurlijk geldt ook bij ons dat vele handen licht werk maken, dus wil ook jij iets voor onze club betekenen, hoe klein ook, laat het de commissievoorzitters vooral weten. Er is altijd wel iets wat je kunt doen.

Bedankt!
bottom of page