top of page

Competitie

BC Gilze is op alle niveaus actief in de diverse competities van Badminton Nederland. Dus op elk niveau kan er competitie gespeeld worden als daar behoefte aan is.

selectie_voor.JPG
Bondscompetitie

 

BC Gilze is een prestatief ingestelde vereniging. Voor de meeste leden zit het spelen van competitie in ons DNA. Samen met je team het beste uit jezelf halen tijdens competitiewedstrijden en na ongeveer veertien speelronden kijken welke eindranking je dit heeft opgeleverd.

Midweekcompetitie

 

BC Gilze is in de regio Brabant de club met het grootste aantal competitieteams in de Midweekcompetitie. Met zo'n vier of vijf teams wordt doordeweeks gestreden om de overwinning. Er wordt een reguliere competitie gespeeld van maximaal veertien wedstrijden gedurende het hele seizoen.

selectie_jeugd_trainers (1).JPG
Jeugdcompetitie

 

De meeste jeugdleden van BC Gilze spelen ook competitie. Per seizoen komen er meestal vijf of zes jeugdteams uit in de regio-competitie. De technische commissie stelt alle teams samen waarbij er bij de jeugd zeker wordt gekeken naar vriendjes-vriendinnetjes, maar ook naar leeftijd en spelniveau.

bottom of page