top of page

Recreatief

Hier kun je meer lezen over recreatief badminton binnen onze club. Recreanten vormen een grote en belangrijke groep naast de competitiespelers. EIgenlijk is elk lid bij ons recreant, elk lid speelt op de woensdagavond. De centrale speelavond, waarop alle leden elkaar ontmoeten. Dit vormt de basis van onze hechte vereniging, waar iedereen welkom is.

selectie_voor.JPG
Woensdagavond, badmintonavond, de mooiste break van de week!

Dé centrale speelavond waarop alle leden -van jong tot oud, van recreatief tot ervaren competitiespeler- samenkomen is de woensdagavond. Vanaf 18.00 uur tot 22.30 uur spelen wij badminton!

IMG_7087.JPG
Inhangsysteem

Op de woensdagavond maken de senioren onder toezicht van een wekelijks wisselende zaaldienst van 20.00 uur tot 21.40 uur gebruik van ons sociale inhangsysteem. Hierdoor worden alle leden in deze vijf ronden a 20 minuten door elkaar gehusseld en speelt dus iedereen ‘blind gemengd’ met elkaar. Daarna is er nog volop ruimte om met een eigen groepje wedstrijdjes te spelen.

IMG_2663.JPG
Stapje verder?

BC Gilze biedt voor ieder wat wils. Of je nu voor het eerst een racket vasthoudt, of je wil bij ons competitie komen spelen: iedereen is welkom. De technische commissie biedt zowel jeugd- als seniorleden de mogelijkheid om competitie te spelen. Via onze recreatiecommissie kunnen senioren op dinsdagavond trainen, al dan niet in combinatie met het voor BC Gilze uitkomen in de Midweekcompetitie.

2018-07-07 19.45.58.jpg
Vrijwilligersbarbecue

Het welzijn van onze club valt en staat door onze vele vrijwilligers. We maken hierbij dankbaar gebruik van iedere deeltaak die iemand wil oppakken, al dan niet binnen een commissie. Interesse om jouw steentje bij te dragen? Laat het iemand van het bestuur weten en als dank nodigen wij je uit voor de jaarlijkse gezellige Vrijwilligersbarbecue!

Bestand 07-01-17 13 54 57.jpeg
Dartstoernooi

Wij organiseren ook niet-badmintongerelateerde activiteiten binnen BC Gilze. De meest ludieke activiteit is zonder twijfel het jaarlijks in januari terugkerende dartstoernooi. Meedoen is belangrijker (en gezelliger) dan winnen. Verkleden en een act zorgen gegarandeerd voor hilariteit!

bottom of page