top of page
Inhangsysteem
Met elkaar, door elkaar, voor elkaar

Op de woensdagavonden worden vanaf 20.00 uur ronden van twintig minuten gespeeld. Het inhangsysteem om de woensdagavond is de basis van de karakteristieke sfeer die heerst bij onze vereniging. Nagenoeg alle seniorleden kennen elkaar, doordat iedereen weleens met elkaar speelt. Of je nu net begonnen bent met badmintonnen, of competitiespeler bent in de landelijke competitie, in de eerste twee speelronden op een woensdagavond kun je samen op de baan staan.

Het niveauverschil kan dus best groot zijn. Dit vraagt aanpassingsvermogen van alle spelers, met name van de “betere” spelers. Zeker in de eerste twee inhangronden (20.00 uur tot 20.40 uur) moeten zij zich aanpassen aan de spelers op de baan die nog niet zo lang badmintonnen, of die wat minder getalenteerd zijn op badmintongebied.

 

In de volgende drie inhangronden (20.40 tot 21.40 uur) wordt er op sterkte ingehangen. 

 

Later op de avond, vanaf 21.40 uur is er gelegenheid genoeg om wedstrijden in te hangen met spelers van je eigen niveau. Of spelers waar je graag een wedstrijdje mee speelt.

 

Laten we allemaal sportief en verstandig met het inhangen omgaan. Zo blijft onze club de gezellige club, waar plaats is voor elke badmintonner, van beginner tot gevorderde, van recreant tot bondscompetitiespeler.

Inhangkast
bottom of page