top of page
Woensdagavond, badmintonavond
De mooiste break van de week!

Bij BC Gilze staat gezelligheid bovenaan. Natuurlijk is het leuk als er een wedstrijdje gewonnen wordt, maar op de woensdagavond, onze centrale speelavond die toegankelijk is voor alle seniorleden, gaat het toch echt om de inspannende ontspanning die badminton met zich meebrengt.

Doordat we dan ons inhangsysteem gebruiken, rouleren elke twintig minuten alle aanwezigen door elkaar. Hierdoor ontstaat een natuurlijke mengeling en komen elk lid net zoveel aan bod als ieder ander. Omdat we een beperking van zeven dubbelbanen hebben kan het zijn dat je een keer een ronde van twintig minuten moet wachten. Een mooi moment om eens met andere clubgenoten een praatje te maken, een wedstrijdje van anderen te bekijken of gezellig wat drinken aan de bar van het Sportcafé.

Later op de avond staat het iedereen vrij om individueel of met je eigen groepje in te hangen. Zeker weten dat je dan nog een leuke dubbel of mix kunt spelen!

Als recreanten méér willen badmintonnen dan alleen op de woensdagavond kan dat ook bij BC Gilze. Je kunt ervoor kiezen om op woensdagavond te gaan trainen. Of geef jezelf op voor de Midweekcompetitie die georganiseerd wordt door onze eigen recreatiecommissie; je speelt dan met je eigen team op je eigen niveau tegen andere clubs, meestal is dat op doordeweekse dagen.

Heb je interesse om eens een keer op een woensdagavond mee te spelen? Of heb je vragen? Ons secretariaat staat graag voor je klaar!

Impressie van de vrijspeelavond op woensdag
bottom of page