top of page

Algemene informatie

Op dit gedeelte van de website vind je allerlei praktische informatie over onze club zoals de speeltijden, speellocatie en contributie.

oude doos.png
Historie

De vereniging is in 1979 opgericht, nu al 40 jaar geleden.

download (1).jpg
Speellocatie

De thuishaven van BC Gilze is sporthal Achter de Tuintjes. We zijn de grootste vereniging die hier sport. Gezellig naborrelen doen we in hetzelfde pand gevestigde Sportcafé Gilze.

foto speeltijden.jpg
Speeltijden

Bij BC Gilze kun je in het seizoen op diverse momenten in de week sporten. Met name tijdens het competitieseizoen, dat loopt in het najaar en de winter, zijn er veel mogelijkheden om meerdere keren per week te badmintonnen.  

foto contributie en bijdragen.jpg
Contributie en bijdragen

Op deze pagina zie je het overzicht van de contributies en de diverse extra bijdragen die afhankelijk zijn van het badminton-aanbod dat BC Gilze biedt. Onze penningmeester Ben van der Veer jr. is verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie binnen onze club.

foto gedragscode.jpg
Gedragscode

Binnen BC Gilze heerst een sportieve en sociale cultuur, gekenmerkt door een grote onderlinge betrokkenheid met ruimte voor persoonlijk contact. Om deze positieve sportsfeer vast te houden is een gedragscode ontwikkeld.

DSC_3636.JPG
Hall of Fame

Wedstrijden speel je voor het plezier, maar natuurlijk ook om te winnen. Dat onze vereniging in het verleden al veel gewonnen heeft zie je op onze 'Hall of Fame'. Naast de prijzen van onze vereniging, is ook een overzicht opgenomen van alle winnaars van de jaarlijkse clubkampioenschappen en het gemeentetoernooi.

13267835_1084644301607256_61161683397676
Mascotte 'Gil'

In 2014 werd ons clublogo tot leven gewekt… Gil was geboren! Gil staat symbool voor: Gilze, onverzettelijkheid en sportiviteit. Aangezien Gil wel van een feestje houdt, zul je hem, nu al regelmatig en in de toekomst nog veel vaker, tegenkomen bij allerhande BC Gilze-events.

download.jpg
Privacyverklaring BC Gilze

BC Gilze hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring wordt heldere en transparante informatie gegeven over hoe BC Gilze omgaat met persoonsgegevens.

bottom of page