top of page
Jeugdcompetitie
Plezier staat voorop

De meeste jeugdleden van BC Gilze spelen ook competitie. Per seizoen komen er meestal vijf of zes jeugdteams uit in de regio-competitie. De technische commissie stelt alle teams samen waarbij er bij de jeugd zeker wordt gekeken naar vriendjes-vriendinnetjes, maar ook naar leeftijd en spelniveau. We hebben over het algemeen uitsluitend mix-teams dus daarmee bestaat een competitieteam uit minimaal twee jongens en twee meisjes. In totaal worden er per competitiewedstrijd acht partijen gespeeld. Je speelt meestal veertien wedstrijden per seizoen: zeven keer thuis in Gilze en zeven keer een uitwedstrijd.

 

De trainers en competitieleider junioren volgen alle resultaten van alle teams en coachen waar mogelijk. Elke wedstrijd proberen we natuurlijk te winnen, maar het plezier staat hier voorop. Door het goed uitgewerkte JeugdTrainingsPlan, de jeugdbegeleiding maar vooral door het enthousiasme van onze jeugdcompetitiespelers kunnen we regelmatig een kampioenschap vieren!

Jeugdteams 2022-2023
Hoofdsponsor jeugdcompetitie
fa5bdb_4c898f858f5c4e7cb8c735adc0106834_mv2.jpg

De jeugdcompetitie en -training wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze partner
Coppens Schilderwerken

Coppens levert al 40 jaar vakmanschap in schilderwerk en geveltotaalonderhoud in de regio Midden-Brabant. Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Als team onderling en met onze opdrachtgevers. Door één aanspreekpunt te zijn, alle gevelwerkzaamheden op te pakken en te coördineren.

klik op het logo

bottom of page