top of page
Jeugdcompetitie
Plezier staat voorop

De meeste jeugdleden van BC Gilze spelen ook competitie. Per seizoen komen er meestal vijf of zes jeugdteams uit in de regio-competitie. De technische commissie stelt alle teams samen waarbij er bij de jeugd zeker wordt gekeken naar vriendjes-vriendinnetjes, maar ook naar leeftijd en spelniveau. We hebben over het algemeen uitsluitend mix-teams dus daarmee bestaat een competitieteam uit minimaal twee jongens en twee meisjes. In totaal worden er per competitiewedstrijd acht partijen gespeeld. Je speelt meestal veertien wedstrijden per seizoen: zeven keer thuis in Gilze en zeven keer een uitwedstrijd.

 

De trainers en competitieleider junioren volgen alle resultaten van alle teams en coachen waar mogelijk. Elke wedstrijd proberen we natuurlijk te winnen, maar het plezier staat hier voorop. Door het goed uitgewerkte JeugdTrainingsPlan, de jeugdbegeleiding maar vooral door het enthousiasme van onze jeugdcompetitiespelers kunnen we regelmatig een kampioenschap vieren!

Programma's en standen
Jeugdteams 2022-2023

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
Hoofdsponsor jeugdcompetitie

De jeugdcompetitie en -training wordt mede mogelijk gemaakt door de support van onze partner
Fysiotherapie Gilze.

Fysiotherapie Gilze, gevestigd aan de Lange Wagenstraat 55a te Gilze, bestaat uit een team van deskundige fysiotherapeuten en manuele therapeuten. Zij houden zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Klanten zijn bij hen verzekerd van de best mogelijke zorg op basis van kwaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie.

Heeft u een lichamelijke klacht of wilt u gewoon in beweging komen? Maak gerust eens een afspraak met een van de fysiotherapeuten. Zij helpen u graag van uw klacht af te komen door een persoonlijk behandelplan op te stellen. Naast behandelingen biedt Fysiotherapie Gilze ook medische fitness en groepslessen zoals Pilates aan.

klik op het logo

bottom of page