top of page
Hall of Fame

Om onze vereniging in goede banen te leiden hebben we binnen de vereniging afspraken gemaakt met elkaar en deze zijn vastgelegd in reglementen, die zijn goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering.

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Clubkampioenen BC Gilze

Bij BC Gilze kan er op alle niveaus gebadmintond worden en in elke leeftijdsklasse. Iedere categorie spelers heeft bij ons zijn/haar eigen wekelijkse speelmoment(en). Maar één keer per jaar komen alle spelers een heel weekend bij elkaar tijdens de Kreeft Assurantiën-clubkampioenschappen. Tijdens dit poule-toernooi worden in diverse speelsterktes gestreden om de prijzen. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar tijdens dit grote evenement wil eigenlijk niemand verliezen. Dit is altijd het uitgelezen moment om de krachten te meten met je team- of leeftijdsgenoten. Alle leden spelen dit eigen toernooi heel graag omdat het een heel ontspannen maar ook erg intensief weekend is waarbij er soms wel tot 15 wedstrijden per deelnemer afgewerkt worden. Sinds de oprichting in 1979 worden de clubkampioenschappen elk jaar eind maart gespeeld. Hiernaast zie je een overzicht van alle prijswinnaars uit de historie van de clubkampioenschappen.

Klik op de afbeelding

Gemeentelijke badmintonkampioenen Gilze-Rijen

WInnaar Gemeentebeker​

2022: BC Gilze

2021: BC Gilze

2019: BC Gilze

2017: BC Bever

2016: BC Gilze

2015: BC Gilze

2014: BC Gilze

2013: BC Gilze

2012: BC Gilze

2011: BC Gilze

2010: BC Gilze

2009: BC Gilze

2008: BC Gilze

In oktober wordt dat andere grote badmintontoernooi georganiseerd: het Gemeentelijk badmintontoernooi
Gilze-Rijen. De organisatie ligt jaarlijks wisselend bij ofwel
BC Gilze ofwel onze vrienden van BC Bever uit Rijen. Ongeveer 140 clubleden, alsook niet-leden (iedere inwoner uit de gemeente Gilze-Rijen kan meedoen), halen tijdens dit weekend alles uit de kast om met name onze gezonde rivaliteit met ons buurdorp Rijen als verliezer van de baan te laten gaan. Voorafgaand, tijdens en na dit sportieve weekend draait onze PR-machine overuren om de Koude Oorlog nieuw leven in te blazen :-) . Omdat deze traditie al meer dan 25 jaar bestaat kijkt heel badmintonnend Gilze en Rijen nu alweer uit naar de volgende editie van het Gemeentelijk badmintontoernooi Gilze-Rijen! Hiernaast zie je een overzicht van alle prijswinnaars uit de historie van het Gemeentelijk badmintontoernooi.

De badmintonclub met de meeste gewonnen prijzen (zowel eerste als tweede) wint de befaamde Gemeentebeker voor clubs.

Klik op de afbeelding

bottom of page