top of page
Sponsoring

Om het competitie spelen voor onze leden betaalbaar te houden, zorgen onze sponsor-specialisten binnen de PR-commissie voor extra inkomsten. Hiermee bekostigen we de benodigde extra zaalhuur, trainers, extra shuttleverbruik en de teaminschrijvingskosten.

 

Loewy Hermans en Mario van Mierlo vormen tezamen het sponsorteam binnen de PR-commissie. Zij houden zich bezig met het werven en onderhouden van alle sponsorcontacten. Wij mogen ons gelukkig prijzen met de vele bedrijven die BC Gilze al jaren een warm hart toedragen en ons financieel ondersteunen. Hierdoor kunnen we optimaal met onze sport bezig zijn en sportief gezien het hoogst haalbare nastreven.

 

Bent u geïnteresseerd om ook als sponsor betrokken te worden bij de grootste zaalsportvereniging van Gilze? Er zijn altijd nog mogelijkheden om uw bedrijf aan BC Gilze te verbinden en uw exposure in Gilze en omstreken te vergroten! Of het nu gaat om een standaard vorm van sponsoring of maatwerk; neem gerust eens vrijblijvend contact met Mario of Loewy Hermans via: sponsoring@bcgilze.nl / 06-38236936.

Klik op de afbeelding voor onze sponsorbrochure.

bottom of page